Grönan

Nu tar jag tunnelbanan (och bussen) till Grönan. Men jag har inga höga förväntningar. Jag brukar ju vara på Liseberg!?

So long.


STHLM

gosh. JAg har aldrig sett en sånhär stor stad, eller jo? Är Valencia större? Aja. Direkt när jag kom ut vid alla affärer sken jag som en sol. Jävlar att jag inte hade sparat mer pengar. JAg har bara hunnit köpa en ny mysdress/kosedress :D










Sova på Altanen

Jag och Linnea har fått för oss a vi ska sova på hennes altan. Varför vet vi inte, men det verkar kul helt enkelt. Hoppas att ingen kommer och tar oss ♥

.
första bilden jag lagt up i bloggen på mej och nea. Fråm förra året i juli.


Liseberg

Full fart mot älskade Liseberg ♥



Fallens -10








älskade fallens dagar. Roligaste som händer här i lilla Thn. Sjukt kul faktiskt.

Resten av bilderna ligger ute på facebook så jag orkar inte ladda upp dem här. Imorgon ska jag ut till Smögen med kusinerna, men laptopen följer med och så hoppas vi på att jag hittar nått internet. annars blir det mobilbloggning förhoppningsvis. ♥


Wantings

Högst upp på listan är just nu en Louis Vuitton väska, hmm. En sån önskar jag mej när jag fyller år. Helst en "Keepall 50 with shoulder strap"
1.


2.

och nej, tro inte att jag vill vara som kissie. För det är inget man vill vara. Jag såg sånnahär första gången på en del norska bloggar och även på Isabelle Strömbergs blogg. Hur mysig ser inte den ut? ♥

3.
Nytt skal till mobilen, vafan. Den är ju helsvart? rosa ska det vara! Fast egentligen tycker jag inte att dom rosa skalen som finns att köpa är jättesnygga, jag vill ha något mer eget. Lite mer speciellt skal. Någon med massa "diamanter" på, eller Hello Kitty? eller bara något helt annat.

Imorrn är det ju Fallens dagar här i Trollhättan, eller ja. Egentligen startade det väll idag? Om jag inte är helt fel. Men det är bara småstart. Imorrn börjar det på riktigt, gosh. Jag kommer inte ihåg alla jag ska gå med?


Morning Sunshines ♥



Egentligen skulle jag och Rebecca till stranden idag, men vädret är väll inte riktigt superbra. Så nu får vi väll hitta på något annat. Senare idag ska jag åka och kolla stuga, helst vill jag ha på kusten, men idag kollar vi vid vänern nånstans.


Här är den






Nya Laptopen


Jävlar vad sött, jag tror det blir suddigt för att datan inte stod still, eller ja. Det hoppas jag.

Nu ska jag snart iväg och fixa nytt pass så att jag kan åka någonstans, hehe.


åska

Det åskar borta i Uddevalla någonstans och jag hör ända hit !? Usch, jag är livrädd för åska, hoppas den inte kommer hit.

Jag är jättesugen på att beställa hem en LV väska, men jag tror jag får vänta tills jag fyller år. Dom kostar ju en del... Sen har jag kollat på en del mjukisdressar också. Men datan vill inte riktigt sammarbeta och ladda in bilder, så det tar vi någon annan gång. Jag tror min nya laptop kommer imorrn eller på onsdag, härligt.


Nattbloggning

Självklart har glömska jag glömt av att bloggen fyllde ett år i tisdags, wosh. Redan? Grattis till den ♥

Förut idag har jag vart på Kommisarie Späck med Michaela och Matilda eftersom att Matilda fyller år på söndag, riktigt bra film med vad ska man säga?... oväntade skämt ? HAHA. Nu tänkte jag snart sova iaf, Imorrn tar jag väll en lång sovmorgon och sen vid 3 ska jag till Johanna och bada och kanske gå på stan. Och så hoppas vi självklart på fint väder och att mobilen har helt fel om vädret (H)
f
härlig sommarbild från juli förra året.


Utkast: Juli 7, 2010


jag på min konfirmation 4/7 2010


Malou och jag ♥


alla ♥


Shopping och Imorrn stranden


denhär fick jag igår på konfirmationen. x10 mini, världens minsta androidmobil.

Jag tycker den är jättebra och rekomenderar den starkt (man kan säga så va?). Idag har jag iaf shoppat (jag fick en del pengar när jag konfirmerades) Men det mesta ska gå till en ny laptop. En liten rosa har jag tänkt mej.

Imorrn drar jag och Michaela till Nordkroken och solar och badar, det ska bli fint väder imorrn va? hoppas det.


God Natt och Cpbild :)


jävligt snyggt, jomen jag vet!

Imorrn är den stora dagen då jag ska konfirmera mej, det känns lite nervöst, hahha. Jag ska ju sjunga, bara jag och Kristina, iof har jag sjungt solo för ungefär lika många men det var ett tag sen xD
Sen får jag väll hoppas på fina presenter, hehe ♥

God natt och puss på er ♥


Half Baked


förut idag, sola och äta glass :)


Gymkhana och städning

På konfirmationsridlägret idag, sista dagen :( hade vi självklart sparat det roligaste till sist. gymkhana, för er som inte vet vad det är så är det ungefär som stafett på hästar ♥


riktigt såhär duktiga är vi inte, men vi kan ju låtsas. Vi hade bara en häst per lag och körde därför utan sadel
och kastadde upp varandra på hästen och galopperade iväg.

Frågar ni mej så vann mitt lag (Moas Skitungar) men om man frågar någon i de andra laget (Klara färdiga gå) så tror dom nog att dom vann. Aja, vi vann i balans kan jag stolt säga iaf, 4 avramlingar i deras lag, ingen i vårat.

Nu har jag precis börjat städa inför på söndag (konfirmationen). Imorrn blir det ju jättebra väder och då vill jag sola, fan. Jag kommer knappt hinna.


Konfirmation


från vänster: Petra Waller (prästen), Kristina Norrman, Moa Astré, Viktoria Leverin Björklund, Sofia Albertsson, Sandra Svanholt, Sara Jonasson, Alina (hästen), Emmelie Rölvåg, Klara Grahn, Malou Nielsen, Johanna Lundström, Jennie Jansson, Caroline Hagberg (jag), Therese Andersson (våran kock) och Frida Lindgren (Ridläraren)

konfirmationsfotot. Rätt tufft faktiskt, inte som alla andras, med kåpor. På söndag gäller det, jag ska sjunga, inte helt själv, men nästan. Jag och Kristina ska sjunga One of Us. Imorgon är sista dagen. Gosh, jag kommer sakna er enormt.


RSS 2.0