Red Outfit

Skulle inte vara helt fel med väskan och conversen..

drömklackar


BikBok 199:-



Shoppingen








Göteborg

Imorgon sticker jag och Linnea till Gäteborg på en lång shoppingtur. Tåget går klockan 9 så jag får skynda mej med att somna nu.
Som ni ser har jag en ny funktion på bloggen från pixboom, tog ett tag innan jag fattade, men nu går det bra.
Vi hörs imorrn med outfit och shopping, puss ♥
ska jag verkligen bjuda på en sånhär hemsk bild? på oss nyvakna efter att vi sovit på Linneas altan förra sommaren.

dreambags ♥


Egentligen är det kanske inte jättebra att titta på väskor för många tusen för att jag vet att jag inte har råd. Men man får ju drömma. Favoriten är den nedersta.

4 klänningar

fyra snygga klänningar från ginatricot.

some favourites

mycket blått och vitt. Självklart är det ett måste med virkat, magtröja, höga jeansshorts och en snygg bikini. Däremot får jag se om jag vågar mej på en långklänning, känns kanske inte som min grej, men jag får väll se...

Jeansjacka

Titta vad jag hittade i garderoben häromdagen. Däremot var den lång från början (usch) Men igår tog jag tag i det och klippte av den. Just nu sitter det säkerhetsnålar i den, men jag får sy till den någon gång.

pimped

pimpade ett av mina två telefonskal för ett par dar sedan, nagellack och klistermärken, hehe.

Nu måste jag verkligen skynda mej in i duschen och sen ska jag till Becca och fixa hennes hår, sedan ska vi vidare till gården.

Nordic water peace

Sitter på altanen och njuter av solen med både laptopen och glass i knäet, kan det bli bättre? Hittade en ny smak idag så jag var tvungen att testa den, allt var perfekt utom chokladkakebitarna som var i, torra och konstiga. Men det gjorde egentligen inte så mycket, glassen var jättegod ändå, iof har jag aldrig smakat på någon ben & jerry glass som inte är god! ♥

summeroutfit


Turbin

last time.

Sist gång jag var på turbin. Idag kör jag på en helt annan look däremot. Korta svarta shorts, lös Tshirt från Gstar och converse, platt hår o mittbena. Snart drar jag till matilda för att fixa det sista, vi hörs! kram ♥

Blue Nailpolish

Blått nagellack har varit en av de stora favoriterna ändå sedan jag köpte mitt blåa H&M-nagellack. Men förra veckan då jag satt ute i solen och målade naglarna (klantigt, jag vet) så torkade nagellacket och så blev jag tvungen att hitta ett nytt. Det är både bättre och snyggare!

RSS 2.0