Outfit of saturday


Neeeew

Jeans från Carlings och Solglasögon från Guldfynd, köpta igår.

Glad Påsk!

Tänkte bara berätta att imorse så var jag med på påskhoppning, och vann. Trodde att de var kört då jag såg vilken häst jag skulle ha, men nej då.

Brun, nu!

Lika brun som på bilderna under måste jag bli, minst, så det gäller att pressa en del i solen.
ursäkta snyggheten på bilderna!

Conscious collection



Eftersom att jag måste plugga idag och vara en sväng i stallet så blir jag tvungen att titta efter de här skönheterna imorrn. Jag tittade efter dessa på H&Ms hemsida imorse i hopp om att dom skulle finnas kvar, men självklart inte. De kommer säkert inte ens finnas här i lilla Trollhättan, men om dom har kommit in här hoppas jag innerligt att dom finns kvar i 34. Annars får jag väll kolla tradera eller hitta ett par andra vilket troligtvis kommer att bli dyrare. I värsta fall får jag väll försöka mej på att virka ett par egna.

badkläder



Känns som att det är läge för att börja kolla efter en ny bikini, så att jag får rätt rand tills jag ska använda den. De övre kommer från GT, H&M, Cubus och BB.

Sunny day



Nu hoppar jag in i duschen o drar sen vidare till Michaela. I kväll drar vi till N3 o kollar swingfly. Vi hörs ♥

Perfect Skirt


Favourites

bikbok, GinaTricot, H&M, VILA och Scorett

i svart, eller?

Igår spenderadenjaag stor del av dagen åt att hitta de perfekta skinnshortsen (okej, någorlunda bra) Men nej, när jag hittar snygga är de antingen svindyra eller i fel färg. Svarta ska dom ju vara! Så nu får jag hoppas på att de här kommer in i svart också, från ginatricot, har dock inte kommit ut än.

Sommartröja


soulmate

Blus- Soulmate/Petronellas 499kr.

Fick denna efter praktiken som är slut idag, riktigt snygg tycker jag.

RSS 2.0