Vero Moda



Sweet lovin'


©david & goliath
köpt idag på P2O för 239 kr. Jättesöt tycker jag iaf. ♥

Frälsningsarmén

Nu sticker jag, Michaela, Linnea, Becca o Johanna iväg till frälsningsarmén (ja vet inte ens var de ligger?) för en skolintervju. Jag är så jäkla taggad, verkligen. Jag älskar ju kyrkor o sånt. Eller inte.
Vi hörs senare iaf.

Dagens

suddig bild, javet.

Nu drar jag iväg till gården så hörs vi senare.

Mjukisbrallor, lite snyggare

bild 1; Mokaii/Junkyard. Bild 2; WeSC/Junkyard. Bild 3; Ginatricot

Jag tycker att den här modellen av mjukisbrallor är snyggare än de vanliga, lite smalare vid smalbenen, (heter det så?) nedre delen av benet helt enkelt.

Inne på grannens mac...

Just nu sitter jag hemma hos grannen o tittar när han spelar, eller ja, jag kollar facebook på hans andra data ist. Det går lite långsamt eftersom att det är en mac men... Egentligen borde jag faktiskt gå hem o plugga, men det här är faktiskt roligare ;)

dream as you have forever


Egentligen hade det inte gjort någon skillnad

Även om Sverige hade vunnit (vilket dom tyvärr inte gjorde) hade det inte gjort någon skillnad, de går ändå till semifinal. Jag tycker personligen att Johan Sjöstrand skulle stått i målet, eftersom att jag tycker att han är bättre. Det var även dåligt spel i första halvlek, pga att både Kim Andersson o Oscar Carlén var skadade o var därför inte med. Sen förstår jag inte varför inte Niclas Ekberg inte var med över huvud taget i första halvlek? O varför inte han tog dom 2 första straffarna, idiotiskt. Han sätter ju typ alla? Han är faktiskt den jag tycker är bäst, mest eftersom att även jag är kant...


Hoppar över träningen

För att istället titta på handbolls-VM, det känns viktigare, dessutom måste jag plugga.

Wrangler


riktigt snygga jeans från Wrangles/Junkyard. Jag vill ha nya jeans, fast det känns som att det finns viktigare saker eftersom att jag redan har många.


Pluggdag

Det enda jag har hunnit med idag är att träna o plugga. Man börjar allt bli skoltrött, eller ja, det är väll alla alltid?

svar till agnes:
agneeees om GinaTricot:
hejsan! :D
Vad heter hemsidan där man kan sätta ihop outfits? :o
Inte looklet, tror det började på P..

- Hejdär agnes, jag vet inte riktigt vilken du menar faktiskt :P

New in

magtröja från BikBok 149




Baseballjacka från BikBok på rea 99 kr


parfym från björnborg/kicks 149 kr

SALT

Jag kom hem från fritidsgården för ca en timma sedan, där var det lugnt o vi såg på SALT, skitbra film. Fast ja, den repliken där dom typ avslöja hela filmen var jag inte direkt så uppmärksam på eftersom att Camilla satt ivägen precis då. Så först forstod jag ingenting, men så frågade jag Johanna efteråt o så fattade jag sen ;)
Man tror ju typ att hon ska förstöra hela världen, men nej då!

Johanna

Nu drar jag iväg till Johanna och sedan blir det en liten sväng till stallet, bilder kommer senare ;)

Bio



Nu drar jag och Michaela snart iväg o ska se Meet the parents: Little Fockers (den heter så va?), jag har inte ens läst vad den handlar om så detta blir spännande!

3 days ago...

Det är ungefär 3 dagar sedan senaste blogginlägget publicerades, känns ju sådär. Men jag har inte haft något speciellt roligt att skriva om, vem vill läsa om någon som bara äter, pluggar, tränar o sover? Visst jag gör andra saker, men jag hinner liksom inte med så jättemycket mer, jag är med mina vänner också o på fritidsgården, men det är ju inte direkt kul att blogga om det heller? Äh, när det inte finns något kul att berätta får man istället hitta snygga kläder eller fina bilder :)

Senare ska jag iaf på bio med Michaela, berättar vilken senare ;)


2 par skitsnygga jeans från junkyard, snygga till sommaren eftersom att dom är korta ;)

last year

ja fyller på inlägget mer senare, nu måste jag försöka laga mat (wosh, duktigt) Hoppas bara att det inte går lite dåligt nu som det gick förut på hemkunskapen...

magtröjor

vill ha allihop, frågan är bara när man ska använda dom, mer än till stranden?

För jag vet inte riktigt om man kan ha en magtröja till skolan (även om de är varmt) Känns som att man tigger om att folk ska kolla in magen, kanske är det som är meningen iof? :)
Vad tycker ni, hot or not?

GinaTricot



mmm, cupcakes ♥

Cupcakes med hasselnötter, Nutella, grädde och massor av choklad. Självklart är de mina nya favoritcupcakes ♥

god dagens

ja har rätt stora ögon tycker ja... :o

Jag tänkte dra igång o städa litegrann, lär ju behövas. Senare ska jag iväg o träna på gymmet (springa).
C-yaaa later

last night was boring!!!!!!!!!!

Aldrig att jag åker på disco där igen säger jag bara! Inte många som dansade, o de som väll gjorde de knuffades hur mycket som helst, ingen ville ju dansa längst ut. Dålig musik var det också. Men det värsta av allt var nog att vi fick vänta ca 20 minuter innan vi kom in. Fast vi hade nog aldrig kommit in om vi inte gick före halva kön och ställde oss med min kompis Johanna, hon fick vänta mycket, mycket längre!
Det här är ungefär vad jag hade på mej igår;
fan va tjock ja ser ut! Jag orekade aldrig ta någon bild igår ;)

Hemma hos Michaela

Nu är jag hemma hos michaela och senare ska vi på fest i vänersborg. Eller ja "disco" typ. Outfiten visar jag senare (inatt) då jag kommer hem. Igår hann jag tyvärr inte blogga pga att ja var först em sväng på stan, o sen har jag pluggat, vart på överby o shoppat o kollat handbollsvm.
Vi ses senare ♥

Spring/Summer -11


inspiration..

Får se till att bli riktigt brun om magen så jag kan ha magtröja på mej mycket i sommar.

kalender

Almanackan har äntligen kommit o jag är verkligen supernöjd!
Jag kom precis hem från Sportlife efter ca 80 min träning på gymmet, känns skitbra, jag sover nog gott inatt :)

rätt fult

Eftersom att vi hade en jävla vikarie i slöjden idag som inte visste nånting så ritade vi istället, roligare ju ;)

skolan imorrn...

Jag älskar ju sovmorgon (snarare sovdag) så det känns ju sådär att jag ska gå upp innan 7 imorrn...? Men that's life. Schemat börjar med teknik (de har ja inte haft på ett år, så de känns kul) men ännu bättre förra terminen då jag hade sovmorgon istället. Jag kan inte säga att jag hatar skolan, men jag hatar att gå upp på morgonen, har man en bra dag o de händer nått så kan vi ha jättekul, men annars så är det ganska tråkigt. Sen har jag hört många säga att 8an är värst, jag vet inte riktigt eftrersom att jag inte gått klart skolan än på ett tag, men det är ju nu vi måste bygga upp våra betyg för att få ett bra försprång nästa termin.




En av de roligare dagarna i skolan, utanför hemkunskapen.

Slapp dag...

Egentligen brukar jag ju vakna ungefär nu...? Men idag har jag fått gå upp tidigare eftersom att jag måste lägga mej tidigt för imorrn blir det upp till skolan :(




bilder från sthlm i somras

ring, 4 fingrar

jag har faktiskt inga ringar för flera fingrar, men den här är supertuff. från cocoo

skillnad, 2006 - 2011

I don't think so, vaddå kan ni se skillnad? hahah. Jag skojar bara, vem som helst ser ju skillnad, hehe.


confused

blir lite förvirrad när jag ser att en av mina bästa vänner är med på topplistan, bara någon dag efter jag sa till henne att bli medlem (?)

Glöm inte att ni kan kolla in min "lovebasket" det finns en länk i menyraden till vänster.

New in

t-shirt från MQ, G-star RAW - (449kr) 314kr.




Tröja från PONDUS, Sail Racing (1200kr) 839kr

MQ o PONDUS

Rean startade ju där idag, eller om de va igår? Jag var iaf där idag o ja hittade mycket fint o kom hem med 2 påsar. Kan ni gissa vad som finns i? hehe. Jag visar senare.

gården (tidsinställt inlägg)

Just nu är jag på gården, om en stund ska jag hem till Michaela och sova där, så vi hörs imorrn ;)
i somras när jag och mickan gungade gungbräda, hehe.

Update: jag har inte varit på gården idag eftersom att den var stängd (!) Men jag har istället varit hemma hos mickan o ätit Ben o Jerry (phish food) o kollat film. Snart ska vi äta och sen blir det ännu mer glass :D (den med brownies i, kommer inte ihåg vad den heter)

classified

jag vet att den kom ut förra våren, men den är ju lika snygg till denna vår!

outfit of 110105

ny tubtopp från i onsdags.

fråga mej inte varför jag inte lagt undan täcket matilda lånade häromdan.

Braidsssss

sitter och tittar på en massa olika klipp på youtube, om hur man gör olika frisyrer med flätor (braids), får väll se om jag någonsin kommer att prova någon av dom.
mitt hår för mer än ett år sedan då Johanna tittade på youtube samtidigt som hon flätade mitt hår.

Morning

Nu har vi gått upp. Eller ja, jag har det iaf. Matilda ligger kvar, hon har slått sitt "sovrekord" och sovit till 3. Nu ska vi snart göra oss i ordning. Igår hade vi iaf jättekul, vi kollade på The back-up plan, Meangirls, Sex and the city 2 och min favoritfilm The last song, jag är ju lite småkär i Liam Hemsworth, om han är likadan i verkligheten som har är i filmen.


shopping

dagens outfit
.
Nu drar jag till överby och hoppas på att jag hittar något fint.
.
Ikväll kommer tjejerna hit och vi ska ha en mysig tjejkväll.

Personlig Almanacka

Väldigt bra när man själv får bestämma precis hur den ser ut, lite roligare vardag liksom? Det vore ju roligare i skolan om man fick fina böcker i glada färger? Så varför inte en rosa almanacka? Redan beställd ;)

225kr här

Give me summer

När det är såhär kallt längtar man lätt till sommaren, visst jag älskar snö. Men inte att ha tjocka kläder på sej. Sommaren kan däremot vänta tills efter jag har varit både i Branäs med vännerna och Sälen med familjen och några andra från stallet.
bild från i somras när jag och linnea var på en uteservering och fikade. Brun och fin var jag också, fast lite fläckig? :o

Toy Story 3

Nu är jag hemma hos Linnea och snart ska vi (hon) se Toy Story 3. Det är ingenting för mej, jag ser på riktiga filmer, inte barnfilmer. Bloggar mer senare när jag kommer hem ♥

budget vs. lyx

En riktigt Hermés för många många tusenlappar
En kopia för 449kr från Melba.se.
Visst, den riktiga är mycket snyggare och jag skulle mycket hellre vilja ha den. Men Melba-väskan är också snygg och värd priset.
Vilken tycker ni är snyggast?

Fångarna på fortet

De är blogglaget ju, de kan man inte missa ;)

VILA

riktigt snygga faktiskt, får väll åka och titta om dom finns här på VILA i Trollhättan.

RSS 2.0