Vår- och sommarjacka


Jumpsuit

Nyinköpt jumpsuit från idag - Bikbok. Bilden ger dock inte rättvisa åt den snygga färgen. Den kommer att användas mycket i sommar!

Sommar a la H&M


Filippa K


Palladium

Är den inte helt underbar?

Funderar på att gå runt i dessa i vår, istället för ännu ett par converse. Visst hade jag velat ha båda, men det finns fler saker än så som jag vill ha. Vad tycker ni?

GinaTricot


Praktik

För en stund sen så kom jag hem från stan där jag har haft praktik på Petronellas, ska va där i 2 veckor till. Märkte att det inte är allt för bra att vara i Oden på grund av att man blir så shoppingsugen då, men jag har inte så mycket pengar efter att jag beställde jackan...
gammal bild, men det är samma blus som jag har på mej idag.

converse


Candy

Söndagsmys, hehe nä. Det är bilder från igår då Michaela o Rebecca sov över här. Det blev mycket godis o chips o Michaela kunde inte hålla sej o bröt sitt nyårslöfte. Hon har blivit som oss andra alltså!

Henri Lloyd

Jag har velat ha den här jackan länge o även säkert pratat en del om del. Men i helgen tänkte jag iaf beställa den. Jag har provat den i butik, men där fanns den ej i rosa o då googlade jag istället. Hittade en perfekt - trodde jag, men nej. Frakten + alla andra kostnader gjorde att den kostade mer än 1000 kr extra, o jag fick därför googla vidare. Fann en från England istället för USA o de blev därför billigare, så den kommer nog i veckan eller nästa.
Om ni undrar varför jag bloggar så sent så är det för att jag har haft fullt upp idag o ikväll. Jag o dom andra tjejerna har vart på en pizzeria o sedan promenerat hem till Linnea o kollat på film. Imorrn ska jag upp tidigt till Sportlife o träna, så blir det när man ska med Linnea o Matilda, dom vaknar tidigt dom. Det är väll iof bra för mej att gå upp tidigt ibland.

Dr Martens

Jag kan inte riktigt bestämma mej över vad jag ska tycka om den sortens skor, fula och snygga på samma gång. Dom är egentligen för "klumpiga" för att vara min grej. Men just den här blommiga modellen tycker jag om, tuff och söt på samma gång, dock är de endast snygga till bara ben eller tunna strumpbyxor. När de är så "stora" så ser även benen smalare ut, fast iof ser fötterna gigantiska ut, hmm.

Shortsdress

Snygg shortsdress från Bikbok för bara 149kr, finns även i blå o leopardmönstrad. Ska titta efter en fin shortsdress till sommaren.

Gossip Girl

Igår var jag för upptagen för att hinna med bloggen, vaknade hos Rebecca, åkte direkt till IKEA, Träffade Johanna en stund och tittade solsidan och pluggade därefter. Just nu tittar jag på Gossip Girl, ses sen.

Mot Rebecca

Några bilder på ett par hängselshorts jag köpte igår, tittade även efter skinnshorts, men dom fanns bara i storlek 36 och uppåt, aldelles för stort. Får väll åka in till stan någon dag istället. Om ni undrar varför jag är "hårlös" på bilderna så beror det på att jag har håret i en handduk eftersom att jag precis hade kommit ut ur duschen. Bilderna blev väldigt suddiga - jag hade väll svårt att stå still.
Nu drar jag iaf iväg till Rebecca där en del andra kompisar är.

Jag har håret kvar.

Det var ju lite kul att en del gick på det, men nej då. Jag har håret kvar, klippte endast 2 cm. Jag skulle aldrig klippa av mitt långa hår. Om en stund blir det en sväng till överby.

Klippning

Om en halvtimme åker jag iväg till frisören och klipper av håret, vi ses sen.

Caramel Chew Chew


Finns det något godare än Ben & Jerry-glass?

Även om det har blivit vinter ute igen så är jag ändå väldigt sugen på glass o har därför köpt det. Just den här smaken har jag aldrig ätit innan, men jag är inte besviken. Jättegod!

JFR

I want it all!

Nu drar jag snart till Hampus där även Rebecca är o vi ska sedan vidare till gården på "after ski" bara för dom som var med i branäs. Vi fick ju tillbaka pengarna för en av stugorna eftersom att den var jättedåligt städad och vi var tvugna att städa själva. Men nu får vi igen, hehe.

pink


Fotograf: Matilda Holst

Jag ser ut såhär naturligt, svartvit, höhö. Nej, bilden är faktiskt photoshoppad, det trodde ni inte va?
Jag tänkte att eftersom att jag inte blev så bra på bilden så lägger jag fokusen på mössan och nagellacket istället (även ögonen och en av ringarna är färgade). Imorrn är det volleybollturnering i skolan och även hemkunskapsprov, så nu blir det att plugga.

Bilder från i fredags



Det blev inga perfekta bilder i fredags, egentligen tänkte jag ta en ny bild till headern. Men jag får ta nya en annan dag då det är sol. Bilderna ovan blev ju inte bra de heller, men jag tänkte visa dom ändå bara för att ha bilder till inlägget. Egentligen skulle Matilda inte fota just då eftersom att jag pratade i telefon, men men - jag får väll säga till henne att skärpa sej, hehe.
Nu börjar Wallander igen, vi hörs imorrn!

Summer Glow

Dove Summer Glow (en bodylotion med bus i) - åhlens

När jag och Linnea promenerade till stan förut sken solen, solglajjorna var på o vårkänslorna var på topp! Linnea solade solarium, men ja bestämde mej istället för att köpa en bus (Brun utan sol). När vi kom in på åhlens var det ju rea på den jag brukar köpa så det kändes ju perfekt!

Stan, nästa!

Nu går jag och Linnea iväg till stan i den sköna vårsolen, glajjorna är på, riktig vårkänsla!

The other guys

riktigt rolig film om två otroligt töntiga poliser... Riktigt rolig faktiskt!

En sväng ut på landet

Nu kommer snart de andra tjejerna o hämtar mej så ska vi åka ut till Richard eftersom att han fyller år idag. Efter det darar vi till gården så vi ses ikväll ♥

Sysselsättning

En stor del av dagens sysselsättning har varit att först fotografera, modella och sedan redigera, redigera, redigera och ännu mer redigera. Men visst blev det bra?

Matilda

Nu drar jag iväg till Matilda för en photoshoot!

Kan Dee

im in love, 279kr - KanDeeShop

Details

hemska läxor på de två bilderna ovan. Första gången på länge som jag inte ehöver plugga på en torsdag, jag har inga läxor/prov tills imorrn, wooho :D

myyyyyyyys

ph; söndags
Mjukiskläderna är på nu, precis som när bilderna togs i söndags. På bilden ser ni även min nya topp från GT o min nya mössa från Carlings.

RSS 2.0