Så bra gick det

Ursäkta för att jag lovat bloggning över helgen men för att det sen inte blev så, det var inget fel på internet, det funkade fint. Men jag glömde minneskortsadaptern.
Förutom det hade jag det riktigt bra över midsommar i Värmland, jag har både vart på fälttävling i Trossnäs, åkt jetski, fyrhjuling, cross och fiddy, badat och solat ♥

Idag har jag varit på Överby en sväng med Matilda, men har endast köpt ett par smågrejer.



På tal om ingenting så beställde jag den här väskan från Melba förra söndagen, men den har inte kommit än, konstigt.

Beachwear

Beachwear


bilder lånade här och här.

Om en stund åker jag upp mot värmland där jag ska fira midsommar med kusiner och vänner från stallet. Självklart har jag internet med mej så det blir även bloggning därifrån. Nu måste jag skunda mej att packa, puss ♥

Shorts

Ny hårfärg och äntligen har jag hittat ett par shorts som sitter perfekt.

collage

Colorful outfits



På tal om ingenting så har jag färgat håret idag och äntligen hittat drömshortsen! Visar bilder imorrn ♥

Paintball

I fredags kväll spelade jag och tjejerna i klassen Gumball vilket är ungefär samma sak som paintball, fast utan färgkulor. Vi använde gummikulor istället. Tur var väll det, jag hade väll gråtit över mina blåmärken fortfarande annars, men detta gjorde inte så jätteont faktiskt. Vi hade verkligen jätteroligt.

BIKBOK

midjehöga shorts från bikbok 199 kr.

Det är ett måste med midjeshorts, men vafan, dom sitter ju inte alls bra på mej. Eller jo, när ja viker upp dom sitter dom svinbra fram men då syns rumpan. Jag får väll gå tillbaka till bikbok och byta dom någondag.

skolavslutning


Bra kväll!

Jag ska precis hoppa in i duschen och fräscha till mej för imorgon då vi har skolavslutning. Ska bli riktigt, riktigt skönt med sommarlov, finns det nått bättre? Slippa alla prov, läxor och stress. Förutom att ha på sej klänning och vara fin är det roligt att få betygen.
Ikväll kommer mina bästa tjejkompisar hit och så sover vi över och imorgon gör vi oss iordning tillsammans. Efter Vi är klara i skolan blir det även tjejmiddag på stan. Underbart! Massor av bilder kommer att tas och en del kommer på bloggen.

bild på en blus jag haft på mej idag.

Pirates 4

Nu drar jag och Becca in till stan för att titta på bio, hoppas den blir bra. Ville egentligen helst se Hangover 2 men det blev den här!

avslutningsklänning


Club Sensation

Senare drar jag, Ida, Julia och Linnea till Älvhögsborg på party. Jag har fortfarande inte riktigt bestämt mej över vad jag ska ha på mej, men det blir nog shorts och något linne.
bjuder på en riktigt gammal bild.

RSS 2.0