the first but also the last

Sista outfiten 2010 och första 2011.
Nu åker jag iväg till mina kusiner och badar i deras badtunna och äter god mat. Sen ska jag vidare till Michaela och ha skoj. ♥
Gott nytt år i förskott ♥

rings

Jag har precis vart i stan o köpt bland annat en ny ring, från Kenzas kollektion. Skitsnygg om jag får säga det själv!
alla mina ringar på de 2 sista bilderna. Såg nu att jag borde damma skrivbordet :s


Dröm sött

Jag tänkte snart sova faktiskt, tidigt till skillnad från de andra dagarna på lovet då jag lagt mej 2-4 varje natt. Men det är bara för att jag ska en snabbis till stan imorrn o byta underkläder som jag fått i julklapp.
Sweet dreams ♥

Fritidsgården

Eftersom att jag inte riktigt fastnar på bild idag bjuder jag på en gammal:
suddigt :o

Nu ska jag åka tillbaka till fritidsgården. c-yaa

SISTERS


Stickade tröjan älskar jag. vore inte blusen/toppen mycket snyggare utan ärmar?
Nu har jag försökt ringa till matilda i mer än en timme, men äntligen har jag fått tag i henne efter att ha sökt på hennes efternamn på eniro, jag vet inte ens vad hennes föräldrar heter. Nu ska jag iaf göra mej iordning o sticka bort till henne.

bikbok

Undra om jackan är tjock, eller om de är en vårjacka eller nått? snygg är den iaf. Handsmycket är lovely ♥

Cambilder

Jag har precis kommit hem från Ola, där jag, mickan, becca, richard o ola har kollat på film o skrattat mycket, innan var jag även på fritidsgården :)

15 min

Kom nyss hem från Sportlife, efter att ha sprungit en kvart o solat lika länge (så nu är fräknarna tillbaka). Nu målar ja naglarna o snart blir det att gå ut o åka pulka med Emma ♥
.
Hörs senare

Orsaker

Jag hann tyvärr inte blogga imorses innan jag skulle till gården, o igårkväll så glömde jag faktiskt av det eftersom att jag kollade på avatar ♥
Nu är jag iaf hemma från fritidsgården o har ätit. Så nu ska ja titta efter någon bra film att titta på (förslag??) o prata med Michaela ♥

:(

Kom hem utan någonting från julrean ? förstår ni eller ? Dom perfekta jeansen jag letade efter existerade tydligen inte, jag vill dessutom ha dom i min storlek 27/36. Men det finns tydligen inte många som gör så långa jeans.

outfit and facelook

Snart åker jag iväg och shoppar, hehe jag har vart där mycket den senaste tiden asso ;) Men idag ska jag kolla på nya jeans, Gstar kanske? Jaja, jag får se. Min vän Josefin ska också med, så nu gäller det bara att vänta in henne! ♥

Sweeet

Nu har dom äntligen åkt hem efter en skittråkig kväll. Haha, nejdå. Vi hade skitkul faktiskt, konstigt att man kan skratta åt en sån liten grej :)

curly

efter att jag tog ur flätorna igårkväll (-natt) så såg håret ut såhär:
wonderful

Jag får väll fläta håret varje gång efter jag duschat så att det blir såhär.

new tv, tralalalala...

Eftersom att jag har fått pengar både igår i julklapp o betygspengar så har jag köpt en tv!
riktigt nöjd. Hittills iaf.



nattbloggning

De ser ut som att ja har tjocka ben på bilden ? :S

liten grej i handen som blir stor i bloggen. Fjärrutlösare till kameran ;)

outfit of tomorrow

Liten sneakpeak på min juloutfit som ska på imorrn. Tänkte visa när jag har på mej det imorrn.
.
kjol från bikbok, spetströja från ginatricot, ringar från Åhléns, Guldfynd o en är mammas, klocka från Ullared o rosetter från glitter.

rosetterna ska jag självklart ha i håret!

Lockig

Ja, jag vet att fokusen är bakom mej. Men det här får duga. Idag har jag på mej en ny tröja från Bikbok 149 (299), linne från Cheap Monday (Det trodde ni inte va?) o svarta jeans också, vilket inte syns på bilden.
Snart drar det iväg till överby, 3 gången på 5 dagar. Jag ska iaf fixa de sistaste julklapparna till mamma o pappa, brorsan har jag redan fixat till ;) Känns som att mina pengar kommer att ta slut, men nej då, jag får betygspengar (endast för mvg) o även i julklapp skulle jag tro.

Julavslutning, Imorrn!?

Vi borde ju haft den förra veckan eller något tycker jag? (Helst förra månaden) Men imorrn, då smäller det. Vi ska ha julklappsleken o sen blir det fika och så får vi våra betyg!

Film-Stuck on you


God Morgon


Nu ska det målas naglar

helst julinspirerat, så får vi se hur det går :)

Handsmycke

Nu sitter jag hemma i sängen bredvid Matilda som nu har sin laptop istället för min (som på bilden) o ja sitter med min. Freaks? Snart blir det Robinsonfinal, hejar helt klart på Helene, jag känner faktiskt henne, visste ni det? Aja, det är iaf min kompis mamma ;)
Hittade ett sktisnyggt handsmycke inne på Glitter (top collection) som fick följa med mej hem.

Julklappsleken

Nu Robinson, o efter det blir det julklappsleken, hoppas jag får något fint, eller något över huvud taget!
God jul på malaysiska tror jag ;)

Inspiratiooon



Mys outfit

Nu drar ja te stallet, vi hörs!
.

naa, sådär ?

eller vad tycker ni, jag är grymt arg på att jag inte kollade ut exakta pixlar innan ja gjorde den, o sen så passade den inte o ja orkade inte göra om, så nu är den väldigt suddig :( Sen är de några smådetaljer ja inte är riktigt nöjd med. Men So what?`Jag ska bara ha den ett tag, nästa år blir det ny igen! För er som inte vet så är det headern jag pratar om.
.
Jag har slutat 11.20 idag, riktigt skönt. Sen blir det stallet, hoppa barbacka idag ;)
.
söt bild från förrförra veckan eller något, utanför hemkunskapen. Jag mackan o Mickan! Jag såg ju rätt lycklig ut, även när någon kastade snö på oss :)

pic


RSS 2.0