Melodifestivalen.


Bra låt om ni frågar mej. Bra framträdande också. Men om en månad. Uttjatad ? Vad tror ni? Första låten redan slut. Jag gillar inte riktigt Olas hår, lockigt !? Han var snyggare innan han lockade det.

Min poäng: 8 p


Genomkonstig låt. Annorlunda. Inget i min stil. Hela hon ser ut som en rymdvarelse, dansar som en och så har hon helbeigakläder med oranget hår. Låten kom heller aldrig igång.

Min poäng: 2 p


Riktigt bra framträdande. En låt i min smak. Hon har en lite konstig klänning på sej. Det ser ut som att hon har klippt av den själv längst ner. Låten kommer igång nästan direkt vilket jag gillar.

Min poäng: 10 p


Tråkig början. Tråkigt slut. Riktigt långsam. Han är barfota också ?

Min poäng: 2 p


Innan han började undrade man ju vad det var för gubbe. Det blev ju inte positivare när han började. Det är precis sån här musik som jag vekligen inte älskar. Dessutom ser han stel ut.

Min poäng: 4 p


Fin men samtidigt lite halvtråkig låt. Inget jag älskar. Men hon bor ju i samma stad som jag, Trollhättan. Det är ett plus. Det kanske inte gör låten bättre. Men jag blir ju gladare om hon går vidare än någon från någon annan stad.

Min poäng: 8 p


Det är sånhär låt man lär sej på en minut. Han sjunger ju bara samma hela tiden. Inte min smak. Ingen superlåt alls ikväll? Vi får ju se. 1 låt kvar (?)

Min poäng: 4 p


Är det inte han från bolibompa? Dom ser iaf likadana ut. Nu kanske ni tror att jag brukar kolla på det. Men nej då.
Så illa är det inte. Fränt med alla lamporna. Lite annorlunda röst, men det är ju bättre än att vara som alla andra.
Jag tror att den kommer att bli bättre för varje gång jag hör den.

Min poäng: 8 p


Kommentarer
Postat av: Erica Anderzzon <33

Nää det är Nazir Al Fakir du tänker på som är med i bolibompa..... okej kollade senast på det med min granne när jag var barnvakt åt han!! + han är bara 5 år!! Salem Al Fakirs låt var ju bra!!

2010-02-07 @ 11:19:38
URL: http://ericaanderzzon.webblogg.se/

Din kommentar skriver du här: ♥

Namn:
Daglig läsare?

E-postadress: (publiceras inte)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0